Paragrafudvalget

DRUs PARAGRAFUDVALG
Udpeges af bestyrelsen i Dansk Rugby Union for en periode på 1 år. Udvalget består af 3-5 medlemmer.
Pt. består udvalget af:
- Henrik B. Nielsen
- Steffen Pryds
- Daniel J. Larsen
- Martin Hansen

Al kommunikation til/fra udvalget foregår via DRUs administration (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). Udvalgets afgørelser kan indankes til DRUs Amatør- & Ordensudvalg indenfor 30 dage.

Opgaver for udvalget:

- Behandling af sager, der er anket fra turneringsudvalget, vedrørende forståelse, efterlevelse eller administration af DRUs love, regler og andre bestemmelser i forbindelse med turneringsvirksomhed under DRU.

- Behandling af protester fra klubber over kendelser i kampe omfattet af Dansk Rugby Unions turneringsreglementer og i overensstemmelser med disse. Protester over udvisninger behandles udelukkende, hvis dommeren erklærer, at han har taget fejl og at den udviste spiller, ikke har begået den forseelse, som spilleren er blevet udvist for. I sådanne tilfælde kan udvalget afgøre, at udvisningen ikke registreres og ikke får følger.

Se mere om de disciplinære bestemmelser i Dansk Rugby Union her

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Forening Direkte, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K.
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.