Vi har sammen med World Rugby udarbejdet en kort guide til rugby. Materialet er på dansk og består bl.a. af en introduktion og en test. Du kan også downloade en lille folder om rugby. Se materialet her. 

Er du derimod ude efter det komplette regelsæt, så henviser vil til World Rugby, der har en hjemmeside dedikeret til alle love og regler (bemærk kun på diverse hovedsprog). Her kan du også tage World Rugbys test, som er et krav hvis du skal på rugbykurser - men som også er god læring for alle ledere og aktive.
Besøg World Rugby Laws of the Game her

Der er mange regler i rugby, det er nødvendigt for en sikker sport. Men rugby er mere end reglerne og på World Rugbys "passport" sider kan du blive klog på bl.a. spiller sikkerhed (Player Welfare), trænerrollen, anti doping og meget mere. Det er også her, du tager Rugby Ready, som er et krav for at kunne få seniorlicens i Danmark. 
Besøg World Rugby Training Passport her.

I børne- & ungdomsrækkerne spiller vi med aldersspecifikke regelsæt. Her er fokus først og fremmest på, at spillerne skal have det sjovt! De rugbytekniske elementer introduceres gradvist og i takt med spillernes aldersmæssige og fysiske udvikling.