Reglerne

Vi har sammen med World Rugby udarbejdet en kort guide til rugby. Materialet er på dansk og består bl.a. af en introduktion og en test. Du kan også downloade en lille folder om rugby. Se materialet her. 

Er du derimod ude efter det komplette regelsæt, så henviser vil til World Rugby, der har en hjemmeside dedikeret til alle love og regler (bemærk kun på diverse hovedsprog). Her kan du også tage World Rugbys test, som er et krav hvis du skal på rugbykurser - men som også er god læring for alle ledere og aktive.
Besøg World Rugby Laws of the Game her

Der er mange regler i rugby, det er nødvendigt for en sikker sport. Men rugby er mere end reglerne og på World Rugbys "passport" sider kan du blive klog på bl.a. spiller sikkerhed (Player Welfare), trænerrollen, anti doping og meget mere. Det er også her, du tager Rugby Ready, som er et krav for at kunne få seniorlicens i Danmark. 
Besøg World Rugby Training Passport her.

I børne- & ungdomsrækkerne spiller vi med aldersspecifikke regelsæt. Her er fokus først og fremmest på, at spillerne skal have det sjovt! De rugbytekniske elementer introduceres gradvist og i takt med spillernes aldersmæssige og fysiske udvikling. 

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Forening Direkte, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K.
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.