NYHEDER

Ny udviklingskonsulent i DRU

Styrkelse af rugbysporten gennem udviklingsfokus

Det er med glæde, at vi præsenterer Louise Egestorp, en passioneret udviklingskonsulent med en stærk baggrund inden for idrætsverdenen. Louise bringer med sig en imponerende erfaring som tidligere professionel håndboldspiller samt en kandidatgrad i idrætsvidenskab med speciale i foreningsudvikling.

 

 

Med ansættelsen af Louise ønsker vi i DRU særligt at kunne styrke medlemsrekruttering og udviklingen af aktivitetstilbud så mange flere kan få glæde af rugbysporten. Her gør hendes dybe forståelse for foreningslivets kompleksitet og betydning af frivilligt engagement hende til uvurderlig ressource i denne indsats.

I sit udviklingsarbejde med klubberne kommer Louise til at være proaktiv og opsøgende. Hun vil tilbyde hjælp til både små til store opgaver og projekter samt fungere som inspirator, vejleder og igangsætter. Louise lægger vægt på at opbygge stærke samarbejdsrelationer til klubberne og inddrage dem i processen, da hun i den grad anerkender deres ekspertise og vigtige rolle i at forme klubmiljøerne.

Vi ser frem til et givende samarbejde med Louise og er sikre på, at hun vil komme til at bidrage positivt til klubbernes daglige arbejde, så vi kan komme så tæt på græsset som muligt og i fællesskab løfte rugbysporten til nye højder.

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Forening Direkte, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K.
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.