NYHEDER

Kvindelandsholdet søger sponsor

Image

Dansk Rugby Unions Sevenslandshold for kvinder søger samarbejdspartnere til en sport og et landshold i rivende udvikling!

En unik mulighed for at blive en del af holdet og den rejse, som de er på – og til at være med til at skabe et bæredygtigt program for både hold og sponsorer.

Der er stort potentiale i at støtte kvindesport generelt – og kvinderugby specifikt. Siden Sevensrugby kom på OL programmet i Rio i 2016, har sporten opnået langt større synlighed og en stor vækst på alle niveauer.

Det danske Sevenslandshold deltager i den europæiske nationsturnering i næstbedste række (Trophy-turneringen). Målet er at blive top-5 i denne række (top-17 i Europa) indenfor de kommende 3 år.

Det vil kræve ressourcer i forhold til at give spillerne de bedst mulige forberedelser til EM-turneringerne. Et samarbejde med en stærk sponsor, vil styrke disse muligheder og hjælpe med at skabe synlighed for begge parter.


Kvindesport oplever i disse år en stor fremgang i både deltagelse, tilskuertal, tv-seere og generel popularitet.
I Danmark ses det ikke mindst i fodbold og håndbold, men internationalt er dette også gældende for kvinderugby, hvor der i øjeblikket sættes den ene rekord efter den anden. I sidste måned åbnede VM i New Zealand således med en udsolgt åbningskamp med 50.000 tilskuere.  

Den øgede interesse for kvindesport har skabt en enestående mulighed for samarbejdspartnere, der har mod på at satse på en, i dansk sammenhæng, mindre sportsgren og dermed blive direkte involveret i udviklingen af sporten og landsholdet – og samtidig blive en del af det store og hurtigt voksende marked for kvindesport. Det siger sig selv, at økonomien forbundet med et samarbejde i rugby er en helt anden, end den vil være i de større sportsgrene – men med samme mulighed for at blive en del af en stærk sport for kvinder.

En sponsor vil blive en aktiv del af udviklingen af kvinderugby og kan bruge samarbejdet til at skabe opmærksomhed, positiv omtale og med at nå nye målgrupper – og samtidig gøre en markant forskel for landsholdet.

Det er vigtigt for os, at en ny sponsor kan se sig selv i vores værdier, da disse er en integreret del af vores sport. Passion, sammenhold, respekt, disciplin og fairplay er ikke noget vi bare taler om – men værdier vi har med os til træning og i kamp. På samme måde ser vi selvfølgelig også muligheden for at bakke op om en samarbejdspartners profil.

Der er et stort potentiale i at styrke dansk kvinderugby og vi håber at finde det helt rigtige match, hvor både landshold og samarbejdspartner kan udvikle og udnytte de mange muligheder, der ligger og venter på os.

Har dette vakt din interesse, så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt holdleder Søren Fremming på sf(at)fremming.net eller udfyld formularen nedenfor, hvis det er lettere at vi kontakter dig.

Læs mere:
World Rugby artikel om den positive effekt og vækst som følge af OL deltagelse. 
UEFA artikel om EM 2022 tilskuerrekorder.
Rugby World Cup artikel om tilskuerrekorder til VM i New Zealand (finale lørdag den 12. november).
Women in Sport artikel om marketingsmuligheder i kvindesport.

Foto: Daniel Storch

Send os en besked og gerne med et tidspunkt, hvor det passer dig bedst at vi kontakter dig.
Brug formularen her og husk at svare på regnestykket, så vi sikrer os mod spam. 

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Hunderup Afd., Munkerisvej 1, 5230 Odense M
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.