Seneste corona-retningslinjer

corona 4893276 1920 banner

Vi har nu opdateret alt coronamateriale efter den seneste genåbningsfase (6. maj). 
Der er hovedsagelig tale om lempelser for indendørsidræt, der giver alle mulighed for at komme i gang igen (dog uden kontakt indendørs). 
Disse giver også mulighed for omklædning samt adgang til klubhuse, men al indendørs ophold er forbundet med krav om Coronapas - samt kontrol af disse. Se mere om kravene hos DIF.

Tilskuere er fortsat ikke tilladt og det betyder at forsamlingsforbud på 75 personer altid skal respekteres udenfor (alt inkl. spillere, dommere, trænere, fys samt evt. tilskuere). Vi håber på lempelser i forbindelse med næste fase, som allerede er den 21. maj. Her er det også planen, at det udendørs forsamlingsforbud hæves til 100. Idrætten følger fremover det generelle forsamlingsforbud. 

Selvom der også er lempet lidt i forhold til klubhuse (til foreningsaktiviteter), er der også mulighed for afvikling af møder. Dog kræver dette, at man overholder "ordningen for konferencer og møder med erhversmæssige eller faglige formål". Herunder krav om coronapas, afstand, mundbind m.m. Derfor anbefaler vi også, at man venter lidt med sociale aktiviteter, da kravene kan være besværlige at efterleve. 

Processen i forbindelse med den seneste genåbingsfase har været vanskelig. Vi håber at det bliver nemmere i næste omgang, der som sagt allerede er med virkning fra den 22. maj. Det kræver dog at vi alle fortsat overholder de gældende retningslinjer. 

Kontakt DRU for mere information eller spørgsmål.