NYHEDER

Ophør af restriktioner

Fra på tirsdag ophører alle COVID-19 restriktioner. I idrætten betyder det bl.a. at der ikke længere er krav om mundbind indendørs og ingen begrænsninger i forhold til tilskuere. 
Det betyder dog ikke, at vi ikke fortsat skal passe på hinanden - specielt i de sidste vintermåneder. Fra Epidemikommissionens indstilling lyder det:

Epidemikommissionen bemærker, at arrangører af aktiviteter, hvor mange personer samles stående samtidig indendørs, og hvor der derfor kan være særlig høj risiko for smittespredning, kan overveje at tage skridt til at minimere smitterisikoen i februar. Epidemikommissionen bemærker i den forbindelse, at det eksempelvis vil kunne ske ved, at arrangøren opfordrer til eller faciliterer, at deltagerne testes, eller at der opereres med øget afstand ved arrangementet. Epidemikommissionen bemærker, at det forsat er muligt for private erhvervsdrivende og private kulturinstitutioner mv. at stille krav om coronapas.

Hos DIF afventer man Kulturstyrelsens konkretisering af anbefalingerne og opdaterer løbende på dif.dk.

Hvis man i klubben vil opsætte Sundhedsstyrelsens plakater for at minde om de gode vaner, så kan de hentes her

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Forening Direkte, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K.
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.