Opfølgning på fredagens information

Som lovet følger hermed en kort opdatering på information udsendt i fredags (se nedenfor).

Alle klubber vil også have modtaget information fra DIF direkte.

Når DRU aflyser kampe/stævner er det hovedsageligt pga. det lave forsamlingsforbud – men også for at følge intentionen om at stoppe den nuværende smittespredning.

Der er dog fortsat ikke forbud mod at spille. Derfor er det også tilladt at arrangere træningskampe, så længe forsamlingsforbud overholdes og der er fuld fokus på at overholde retningslinjerne. DRU opfordrer dog til, at evt. træningskampe afvikles så lokalt som muligt!

Sociale arrangementer skal aflyses. Vi støtter DIFs udmelding på området: Det sociale liv har stor betydning for idrættens fællesskaber, men i fredagens udmelding er der en meget tydelig anbefaling om, at alle sociale aktiviteter i fritidstilbud aflyses. Dette opfordrer vi kraftigt til, at både forbund og foreninger følger.

Det er vigtigt at man som klub også forholder sig til de kommunale vejledninger, der kan begrænse adgang til omklædning m.m.

DRUs Coronagruppe er i løbende kontakt og mødes igen senest den 29. september. Man er som altid velkommen til at kontakte DRU, hvis man har spørgsmål eller har brug for yderligere information. Se også www.dif.dk/corona, hvor man finder retningslinjer samt svar på ofte stillede spørgsmål.