NYHEDER

Ny e-læringsportal hos World Rugby

World Rugby har lanceret nyt e-læringsprogram, henvendt til spillere og støttepersonale med interaktivt indhold på antidoping og integritetsområderne. DRU er stolte af at være en del af samarbejdet og al materialet findes derfor i en dansksproget udgave. Læs mere i pressemeddelelse fra World Rugby nedenfor. Vi sender samtidig en stor tak til Anti Doping Danmark, der har hjulpet med at få materialet helt korrekt i den danske udgave. 

 

World Rugby pressemeddelese (oversat):

 Erasmus

Med støtte fra EUs Erasmus+ program og World Rugby medlemsunionerne Portugal, Tjekkiet, Polen, Nederlandene og Danmark, dækker den nye e-læringsplatform antidoping, anti-korruption og spil på kampe. Uddannelsesmaterialet er udarbejdet med formål at hjælpe med at undgå ubevidst overtrædelse af regler på områderne. 

Programmet er tilgængeligt på 14 sprog og er blevet gradvist implementeret i 2021. Programmet tilgås her World Rugby Passport, hvor spillere, trænere, ledere m.fl. kan oprette en gratis profil og dermed få adgang til materialet.  

Antidopingprogrammet har interaktivt indhold og omfatter en hel antidopinguddannelse med information om rettigheder og ansvar for både spillere, ledere og støttepersonale (fx fys). Her får man svar på hvordan man konkurrerer rent, hvordan man undgår ubevidst overtrædelse af regler og hvad man kan gøre for at støtte en fortsat ren sport.

Materialet bliver en del af "pensum" for alle DRUs landsholdsspillere, men er et rigtigt godt værktøj for alle aktive og klubber. God fornøjelse - og KEEP RUGBY CLEAN!

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Hunderup Afd., Munkerisvej 1, 5230 Odense M
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.