Nye retningslinjer (tillæg til fase 5)

corona 4893276 1920 banner
Så har vi udarbejdet retningslinjer til afvikling af træningskampe/stævner med reduceret trup. Samtidig er turneringssiderne (mænd) opdateret med kampe. 

Vi har også opdateret tjeklisten til afvikling af kampe/stævner. Alt materialet findes her og udsendes også direkte til klubberne.


Ang. afvikling af aktiviteter::

 

  • Vi har opdateret turneringssiderne på rugby.dk med nye datoer for udsatte kampe (fra og med den 10. oktober).
  • Alle klubber skal sørge for at koordinere indbyrdes, så man er sikker på at kampe spilles og forsamlingsforbud overholdes.
    Det er også vigtigt at holde DRU orienteret om evt. ændringer, så vi kan hjælpe med dommere (hvor muligt) samt holde rugby.dk opdateret (af hensyn til vores fælles synlighed).
  • Overvej om der kan tillades tilskuere til kampe/stævner – tilskuere SKAL være siddende og må ikke gå rundt under kamp. Se retningslinjerne for mere information.
  • Der skal ikke udfyldes kamprapporter til træningskampe/stævner, men alle deltagere skal have licens hos DRU for at deltage. Dette for at sikre at spillerne er dækket af egen forsikring, at røde/gule kort kan indberettes og at internationale licensregler overholdes.
  • Ingen presses til at spille – hvis man i klubben er i tvivl, så meld fra.