Ny dato for repræsentantskabsmøde (igen), briefing m.m.

I forlængelse af de seneste udmeldinger fra regering og myndigheder følger hermed en opdatering fra DRU:

 

Repræsentantskabsmøde – NY DATO:
En enkelt klub har gjort indsigelse mod afholdelse af digitalt repræsentantskabsmøde. Det har vi forståelse for. Samtidig er det det en udfordring med det fortsatte forsamlingsforbud på 10 pers. Derfor afholdes repræsentantskabsmødet nu søndag den 14. juni.
Mødet vil blive afholdt fysisk, men selvfølgelig under hensyntagen til de til den tid gældende forsamlingsforhold.
Det kan blive nødvendigt at sætte et loft på antal deltagere, og derfor vil der fortsat blive mulighed for at deltage digitalt.
Se invitationen her. 

Sommerlejr 2020 – AFLYSES:
Forsamlingsloftet gør det ikke muligt at gennemføre sommerlejren i Spjald. I stedet opfordrer vi klubberne til at tilbyde regionale sommeraktiviteter i uge 27 (uden overnatning). De klubber, der er interesserede i at afholde sommeraktiviteter bedes kontakte udviklingskonsulent Preben Rasmussen.

Fase 2 – SENESTE NYT:
DIF/DGI forhandler i disse timer/dage med Kulturministeriet og sundhedsmyndighederne, så der kan udarbejdes opdaterede vejledninger til afvikling af udendørsidræt (også os med kontakt). DIF/DGI udsender information direkte til alle klubber så snart dette er på plads. Samtidig vil vi fra DRUs side præcisere vejledninger, så de bliver rugbyspecifikke.  

Vi er bevidste om, at der er mange spørgsmål og ubekendte i denne sammenhæng.

Derfor indkalder DRU til en briefing via Microsoft Teams, torsdag den 14. maj kl. 19-20.

Her vil der blive mulighed for at stille spørgsmål til den aktuelle situation og hvordan den påvirker klubaktiviteter. Fra DRUs side vil vi også dele tankerne for afvikling af turneringsaktiviteter i efteråret (senior og ungdom).

Hvis der mod forventning ikke er nye vejledninger på plads inden briefingen, vil mødet blive udsat. Vi håber dog at kunne gennemføre torsdag aften og beder Jer derfor om at tilmelde Jer nu. Det er nødvendigt at tilmelde deltagere med e-mailadresse, så alle kan modtage direkte link til mødet. Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..