NYHEDER

Medlemmer til turneringsudvalget (senior)

stole stadion
DRUs turneringsudvalg søger medlemmer til det daglige arbejde omkring seniorturneringerne (mænd og kvinder).

Ludvig Hansen er i foråret udtrådt af udvalget. Vi sender Ludvig en stor hilsen med tak for en kæmpe indsats gennem mange år – både i udvalget, men også som en evig kilde til rådgivning og sparring, det sidste håber vi stadig at nyde godt af!

DRU søger nu 2-3 nye medlemmer til udvalget, der kan repræsentere aktiviteterne bredt. Det vil sige 1. division, 2. division, Sevens og pokalturneringer – landsdækkende og regionalt.

Som medlem af turneringsudvalget forventes et grundigt kendskab til DRUs senioraktiviteter og til gældende love og reglementer. Der må forventes mødeaktivitet samt løbende opgavebehandling - både i og udenfor sæson.

Udvalgets opgaver består hovedsagelig af planlægning, drift og sagsbehandling. Planlægning sker i tæt samarbejde med DRUs dommeransvarlig, DRUs sportschef og DRUs udviklingskonsulent (elite- og breddeaktiviteter). Udvalget serviceres af DRUs administration og refererer direkte til DRUs bestyrelse.

Interesserede kandidater skal først og fremmest have en stor interesse i at støtte turneringsarbejdet og et kendskab til nuværende aktiviteter.

For yderligere information om udvalgets arbejde kontakt Jesper Heiselberg (DRUs bestyrelse) eller Mikael Lai Rasmussen (DRU sportschef).

Vi håber at have det nye udvalg fuldt besat til sæsonstart i efteråret og skal derfor bede om at høre fra interesserede kandidater senest den 12. august (ny frist forlænget pga. sommerferie). Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med en kort begrundelse for, hvorfor netop du skal indgå i udvalget.

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Hunderup Afd., Munkerisvej 1, 5230 Odense M
Reg. nr.: 4703
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.