NYHEDER

Husk at forny licenserne

Husk at forny spillerlicenserne - nu bliver det nemmere

Vi nærmer os så småt turneringsstart 2024, og vi glæder os meget til at komme igang med en masse spændende Rugby.

Husk at forny spillernes licenser, så I kan stille i den ønskede holdopstilling til kampene. 

I 2024 indføres der som noget nyt et personligt gebyr for alle seniorspillere for at kunne deltage i DRU’s turneringer. 

 Som noget helt nyt kan klubberne frit vælge om man ønsker at købe X antal licenser til sine spillere, eller man foretrækker at klubbens spillere selv skal forny deres licens.

Gebyret for en personlig seniorlicens er for 2024 fastsat til 200,00 kr. pr. spiller pr. sæson, og gælder for både kvinder og mænd. Dette gebyr skal som udgangspunkt betales før det er muligt at deltage i forbundets kampe.

For at gøre det så nemt så muligt, er det besluttet at alle klubber modtager en oversigt (Excel fil) med klubbens eksisterende 2023 licenser. Denne oversigt udsendes i uge 10. Klubberne har så følgende muligheder:

a) Ønsker klubben at betale for og derved forny x-antal spillerlicenser, så returneres oversigten med markering af, hvilke spillere klubben ønsker at købe licens til. Klubben vil efterfølgende modtage en faktura for det ønskede antal licenser.

b) Ønsker klubben ikke at gøre brug af dette tilbud, så skal den enkelte spiller eller klub forny licens via DRU’s hjemmeside. Man udfylder tilmeldingsformularen med relevante informationer, og medsender dokumentation for betaling før licensansøgningen kan behandles.

Dansk Rugby Union håber at klubberne bliver glade for dette nye tiltag, som vi håber letter arbejdsgangene i klubberne.

Det skal bemærkes, at der ikke er ændringer proceduren for licens for nye spillere og unionsskifte. Her skal man forsat som sidste år søge via hjemmesiden.

 Til orientering kan klubberne her se de gældende takster for 2024 sæsonen.

 

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Forening Direkte, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K.
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.