NYHEDER

Denmark Sevens (Kvinder) annoncerer ny hovedsponsor: Copenhagen Data

2_meddelelse_om_hovedsponsor_WEBARTICLE_DA.png

Denmark Sevens, Rugby Sevens Kvindelandshold, er glade for at kunne annoncere en ny hovedsponsor, Copenhagen Data. Copenhagen Data er et datakonsulenthus, der har specialiseret sig i komplekse dataprojekter, og de bringer et ubønhørligt fokus på at skabe værdi for deres kunder gennem intelligent brug af data.

Partnerskabet mellem Denmark Sevens og Copenhagen Data passer naturligt godt sammen, da begge organisationer deler de samme kerneværdier. Denmark Sevens er ubarmhjertig i sin jagt på ekspertise på banen, forenet i sin holdtilgang, glad i sin kærlighed til spillet og fokuseret på at nå sine mål. Copenhagen Data har en lignende forpligtelse til ekspertise på IT-området, og en passion for at opnå resultater gennem intelligent brug af data.

"Vi er glade for at have Copenhagen Data ombord som vores nye hovedsponsor" siger Denmark Sevens’ cheftræner Nina Vistisen. "Deres ekspertise inden for datarådgivning og engagement i ekspertise, gør dem til den perfekte partner for vores team. Vi ser frem til at arbejde sammen med dem både på og udenfor banen, for at nå vores mål og fortsætte vores rejse."

Som hovedsponsor vil Copenhagen Data blive fremhævet på Danmarks holdstrøjer, samt i diverse marketing- og annoncematerialer. Partnerskabet mellem Denmark Sevens og Copenhagen Data tegner til at blive en succeshistorie, og vi ser frem til at se resultaterne af dette spændende samarbejde i de kommende måneder og år.

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Forening Direkte, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K.
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.