COVID-19 opdatering frem til 1. oktober

Bold mundbind 2 banner
De forlængede lokale restriktioner i specielt Storkøbenhavn medfører ændringer til aktiviteter den 26. september. 
Se nedenfor for opdatering udsendt til alle klubber dags dato. 
Klubber mindes om at indsende kontaktinformation på den corona- og tilskueransvarlige.

Som følge af de forlængede restriktioner i de 18 Storkøbenhavnske kommuner og Odense, kommer her en opdatering i forhold til planlagte aktiviteter – nu gældende frem til den 1. oktober. 

  • FRK v Speed den 26. september kan ikke afvikles. Klubberne kontaktes for ny dato.
    ARK v CSR den 26. september kan afvikles hvis begge klubber ønsker dette (ingen tvinges til at spille).
  • Kvindernes Sevens Serie i øst (flyttet fra den 19. til den 26. september) aflyses. Første regionale kvindestævner afvikles den 3. oktober (Speed og Odense).
  • De planlagte regionale og årgangsopdelte ungdomsstævner, den 26. september forsøges afholdt. Her er det dog ekstremt vigtigt, at alle deltagende hold (inkl. værtsklub) melder ind med antal deltagere. Dette naturligvis for at undgå en situation, hvor man på dagen overstiger forsamlingsforbud. Mere information udsendes fra Preben.

Tilskuere kan fortsat kun være til stede til kampe, hvis de er siddende i afmærkede arealer, på stole, med afstand og adgang til håndsprit. Hvis ikke man kan efterleve dette, skal man ikke tillade tilskuere (gælder også forældre til B&U).

Det anbefales at alle sociale arrangementer i klublokaler flyttes eller aflyses i de restriktionsramte kommuner (frem til den 1. oktober). Dette gælder også sociale aktiviteter i forbindelse med træning og kamp.

HUSK: Det er meget vigtigt, at klubberne fortsat har fuld fokus på hygiejne i forhold til afspritning af bolde/udstyr, håndvask samt social afstand udenfor banen.

I forhold til kampen den 5. september mellem Erritsø og Aalborg/Holstebro, er der fortsat ingen, der efterfølgende er blevet testet positiv. Vi roser igen de tre klubber for at have handlet resolut og ansvarligt – det er meget vigtigt for os alle!

Vi skal bede alle klubber om at indsende kontaktinformation på klubbens corona- og tilskueransvarlige. Kun få klubber har gjort dette, men det bliver nu et krav så vi har mulighed for direkte og hurtig kontakt. Navn, mail og tlf. nummer indsendes til DRU.

Man er som altid velkommen til at kontakte DRU for yderligere spørgsmål.

Nyttige links:
DRUs retningslinjer på rugby.dk.
Myndighedernes officielle side: www.coronasmitte.dk
Sundheds- og ældreministeriet: www.sum.dk
Danmarks Idrætsforbund: www.dif.dk

Vi anbefaler at alle, der har mulighed for det, installerer og aktiverer smittestop app’en.