Altan.dk ny hovedsponsor for kvindelandsholdet

 WEB rugby altan2

Det er med stor fornøjelse, at Dansk Rugby Union kan præsentere Altan.dk som hovedsponsor for kvinde Sevenslandsholdet.

Altan.dk har indgået en 2-årig aftale velvidende, at dette års sæson risikerer at blive uden den helt store aktivitet pga. Covid-19 situationen.

 

DRU bestyrelsesmedlem Brendan Reed: ”Aftalen med Altan.dk bliver helt afgørende for landsholdet de kommende år og vil betyde at vi kan arbejde med et langt højere aktivitetsniveau, når forholdene normaliserer sig”.

DRUs formand Jens Aage Skare Nielsen byder også velkommen til Altan.dk: ”Vi er meget glade for det nye samarbejde og glæder os til at Altan.dk bliver en del af den danske rugbyfamilie. Med Altan.dk som hovedsponsor for kvinderne, vil vi ikke bare kunne styrke landsholdets udvikling men også skabe bedre muligheder for kvinderugby generelt”.

Altan.dks administrerende direktør Casper Gorm Knudsen glæder sig også til samarbejdet: ”Vi synes at det er spændende at kunne komme med på landsholdets rejse og ser frem til et tæt samarbejde med DRU og de danske rugbykvinder”.

Altan.dk er landets største leverandør af altaner og er førende indenfor elevatorsalg- og montage. Altan.dk er med deres produkter med til at skabe gode liv i byen – og vil som hovedsponsor for kvindelandsholdet nu også være med til at skabe gode forhold for de danske kvindelandsholdsspillere.

Du kan følge Altan.dk på Facebook og Instagram - og se mere på DRUs egne sociale platforme.

Foto: Rosaluna Gavagna, Katrine Nikolajsen og Timian Rindal for kvindelandsholdet, Casper Gorm Knudsen, Altan.dk, Brendan Reed, DRUs bestyrelse, Søren Fremming, holdleder for landsholdet samt Steven og Peter fra Team 35 på Sønder Boulevard.