NYHEDER

Dansk Rugby Union søger bestyrelsesmedlem

Dansk Rugby Union søger bestyrelsesmedlem med fokus på kommunikation
Dansk Rugby Union søger en engageret og erfaren kommunikationsprofessionel til at blive en del af vores bestyrelse. Som bestyrelsesmedlem med fokus på kommunikation vil du være med til at sikre, at vi kommunikerer klart, effektivt og troværdigt både internt og eksternt.

 

Ansvarsområder:

  • Bidrage til udviklingen af kommunikationsstrategier og -planer
  • Overvåge og evaluere vores kommunikationsindsats
  • Rådgive og støtte resten af bestyrelsen og de ansatte i kommunikationsrelaterede spørgsmål
  • Sikre ensartet og professionel kommunikation på tværs af alle kanaler
  • Være med til at udvikle vores organisatoriske set-up, hvor vi bl.a. har nyansat en SoMe-timelønnet, der er udførende på de sociale medier.

Kvalifikationer:

  • Viden og erfaring inden for kommunikation, PR eller medierelationer
  • God forståelse af digital kommunikation og sociale medier
  • Strategisk tænkende i forhold til kommunikationsarbejde
  • Lyst til at være en del af bestyrelsesarbejdet i Dansk Rugby Union selvom du nødvendigvis ikke ved en masse om rugby.
  • Lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi som bestyrelse arbejder frivilligt.

Vi søger en kandidat med stærke kommunikationsevner, strategisk tænkning og en passion for at styrke kendskabet til rugby gennem effektiv kommunikation.

Da Dansk Rugby Union er en forening, så du vælges af repræsentantskabet på det årlige repræsentantskabsmøde, der i år er søndag den 17. marts i Idrættens Hus. Du er valgt for en to-årig periode, hvor vi årligt holder ca. 8 møder. 6 online en hverdagsaften og 2 fysisk en weekenddag. Dertil kommer aktiviteter og arbejde mellem møderne.

Hvis du vil høre mere om at blive en del af vores bestyrelse og bidrage til vores fremtidige succes, så send et par linier til formand Ulrikka Brændgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rugby Sommerlejr 2024

RUGBYSOMMERLEJR 2024

Søndag den 30. juni til fredag den 5. juli, Spjald Fritidscenter

 

Spjald Fritidscenter danner endnu engang rammen om 6 dage i godt selskab og med rugby i centrum. Dygtige trænere sørger for højt niveau på banerne - og engagerede ledere for masser af gode og sjove sociale aktiviteter.

Sommerlejren er åben for U8, U10, U12, U14, U16 og U18 spillere. Men du skal være aktiv i DRUs DM- turnering (medlem af en klub) for at kunne deltage på sommerlejren. Lejrens trænere og ledere er frivillige fra DRUs klubber.

Fokus på sommerlejren er naturligvis at deltagerne skal blive bedre rugbyspillere, men der er i høj grad også fokus på det sociale på tværs af klubber og årgange – og på rugbysportens værdier. Derudover forventer vi også at få besøg af landsholdsspillere (mænd og kvinder), det plejer at være en stor oplevelse for os alle.

På Spjald Fritidscenter har vi bl.a. adgang til baner, sportshal og svømmehal. Der er altid en kvalificeret livredder til stede (udover vores egne ledere), når vi er i svømmehallen. På lejren har vi også vores egen fysioterapeut og lejrlæge. Overnatning foregår i sovesale, de yngste dog i værelser med 4-6 deltagere.

Det koster kr. 2.250, - at deltage, som dækker alle udgifter til ophold i Spjald, bespisning, træning og aktiviteter. Inkluderet i dette beløb er også en rugbybold og en fed rugbytrøje.

Du skal selv sørge for transport til/fra Spjald, men spørg i din klub, om der arrangeres fællestransport.

 

Aktivitetskalender 2024

Aktivitetskalendern for 2024 er nu klar

 

Invitation til repræsentantskabsmøde 2024

Invitation til dette års rugbyweekend, som indeholder konference og repræsentantskabsmøde, den 16.-17. marts i Idrættens Hus.

Bemærk frist for tilmelding og indsendelse af forslag d. 16. februar 2024.

 

World Rugby Medical kursus tilbydes

Kursus

Enestående mulighed for at dygtiggøre sig! 

I samarbejde med Rugby Europe udbyder Dansk Rugby Union "World Rugby Medical kursus - Akutbehandling i rugby", som er rettet mod sundhedsfagligt personale, der er involveret i rugby. Underviserne vil være udsendt af Rugby Europe, og kurset er tilbudt til flere af landene omkring Danmark, hvilket forventes at tiltrække flere deltagere med forskellige nationaliteter. Derfor vil kurset blive afholdt på engelsk.

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Forening Direkte, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K.
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.