NYHEDER

DRU indstiller Oliver Hvass til Årets Fund

Dansk Rugby Union indstiller Oliver Hvass til titlen som Årets Fund 2021.

Årets Fund kåres hvert år af Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Politiken. Årets Fund er Danmarks ældste idrætspris og vinderen offentliggøres i Politiken den 29. december. Der er hård konkurrencen om prisen, hvis tidligere vindere blandt andet omfatter Caroline Wozniacki, Daniel Agger og Viktor Axelsen. Skulle valget ikke falde på Oliver, så er vi i DRU meget glade for, at vi med indstillingen kan give det unge talent denne anerkendelse med på vejen. 
Læs indstillingen nedenfor. 

Medlemsregistering 2021

Så er det igen tid til at tælle medlemmer og indberette til DIF (medlemstal.dk). 
Alle klubber modtager den 1. december mail fra CFR (Centralt ForeningsRegister). Mailen sendes til formand og kasserer med log-in information. Når man logger ind er der adgang til vejledninger og her kan man også opdatere kontaktinformaiton (vi har forsøgt at gøre det fra DRUs side, forud for medlemsregistreringen). 

Idrætten og Corona pr. 29. nov.

Der er ikke kommet idrætsspecifikke tiltag i blandt de ændrede corona-retningslinjer. Men Kulturministeriet har udarbejdet en række anbefalinger, som foreninger, der ligger i kommuner eller sogne med høj smitte, opfordres til at følge:

Parlament 2021 status

Der har desværre ikke været stor tilslutning til Parlamentet, der skulle være afholdt på lørdag. Turneringsudvalget har derfor besluttet at afvikle møder i de enkelte rækker i stedet.
1. division er indkaldt til teamsmøde den 1. december, 2. division vest er indkaldt til teamsmøde den 7. december og 2. division øst er indkaldt til fysisk møde den 8. januar. 
Der er sendt information ud direkte til klubberne i de enkelte rækker. Information om møde for kvindeturneringen følger.

Vi håber at rigtig mange deltager, så der fortsat bliver mulighed for at forberede 2022 sæsonen så godt som muligt. 

Coronaopdatering

Fra fredag den 12. november 2021 genindføres coronapasset i dele af det danske samfund – herunder ved større idrætsarrangementer med hhv. flere end 200 betalende tilskuere (=antal udstedte billetter) indendørs eller flere end 2.000 betalende tilskuere udendørs. Læs mere nedenfor.
Der udarbejdes ikke specielle retningslinjer for idrætten, så vi følger altså de generelle regler i denne forbindelse (som pt. ikke er så relevante for rugby).
Vi opfordrer til at man holder sig løbende orienteret og overvejer om man vil være lidt ekstra forsigtig i forbindelse med den kommende tids sociale arrangementer!

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 43 26 28 00
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Hunderup Afd., Munkerisvej 1, 5230 Odense M
Reg. nr.: 4703
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Idrættens Hus, +45 43 26 28 00, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.