Klubudvikling

Dansk Rugby Union tilbyder to udviklingsforløb til klubber, som du kan læse mere om her. Hvis din klub ønsker at indgå et forløb, så kontakt DRUs udviklingskonsulent Preben Rasmussen.

Klubudviklingsseminar:
Et klubudviklingsseminar er typisk et 4-5 timers møde i klubben for klubbens nøglepersoner. På mødet gennemgår vi udviklingspotentiale og sammen finder vi fokusområder og efterfølgende en prioritering i opgaver. Udviklingspotentiale skal hænge sammen med hænder til rådighed.
Ansvarsområder for nøglepersoner, som bestyrelse, udvalg og trænere/ledere vil blive en del af indholdet.
Et klubudviklingsseminar skal helst medføre et klubudviklingsforløb

Klubudviklingsforløb:
Vi tilbyder et udviklingsforløb hvor arbejdet i klubben det kommende år sættes i rammer. Målsætninger og handleplaner skal sikre en struktureret og gennemtænkt arbejdsindsats, hvor ressourceforbrug nøje er udtænkt for opgaveomfang og vigtighed.
I forløbet har vi fokus på at udvikle tilbuddet om rugby i klubbens nærmiljø, samt at styrke foreningens grundlag for at tilbyde Rugby.
Forløbet går i tråd med DRUs formålsparagraf om fremme af sportens virke. Aftalens indhold vil tage udgangspunkt i foreningens nuværende ressourcer, holdt op imod ønsket om udvikling.
En prioritering af udførelse af opgaver vil blive indført i aftalens punkter.
Når udviklingsforløbet udløber, kører projektet selvstændigt videre i klubregi


Under hele projektperioden vil DRU tilbyde strategisk sparring på projektet. Ved specifikt aftalte punkter vil DRU deltage ved udførelse af opgaver i handleplanen. Projektet evalueres med henblik på at være selvkørende i foreningsregi. Ved evalueringen tydeliggøres opnåelsesgraden for målsætninger, og analyser på arbejdet for perioden.

Preben Rasmussen
Preben RasmussenUdviklingskonsulentDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: +45 26 84 74 05

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Forening Direkte, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K.
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.