Dansk Rugby Union tilbyder to udviklingsforløb til klubber, som du kan læse mere om her. Hvis din klub ønsker at indgå et forløb, så kontakt DRUs udviklingskonsulent Preben Rasmussen.

Klubudviklingsseminar:
Et klubudviklingsseminar er typisk et 4-5 timers møde i klubben for klubbens nøglepersoner. På mødet gennemgår vi udviklingspotentiale og sammen finder vi fokusområder og efterfølgende en prioritering i opgaver. Udviklingspotentiale skal hænge sammen med hænder til rådighed.
Ansvarsområder for nøglepersoner, som bestyrelse, udvalg og trænere/ledere vil blive en del af indholdet.
Et klubudviklingsseminar skal helst medføre et klubudviklingsforløb

Klubudviklingsforløb:
Vi tilbyder et udviklingsforløb hvor arbejdet i klubben det kommende år sættes i rammer. Målsætninger og handleplaner skal sikre en struktureret og gennemtænkt arbejdsindsats, hvor ressourceforbrug nøje er udtænkt for opgaveomfang og vigtighed.
I forløbet har vi fokus på at udvikle tilbuddet om rugby i klubbens nærmiljø, samt at styrke foreningens grundlag for at tilbyde Rugby.
Forløbet går i tråd med DRUs formålsparagraf om fremme af sportens virke. Aftalens indhold vil tage udgangspunkt i foreningens nuværende ressourcer, holdt op imod ønsket om udvikling.
En prioritering af udførelse af opgaver vil blive indført i aftalens punkter.
Når udviklingsforløbet udløber, kører projektet selvstændigt videre i klubregi


Under hele projektperioden vil DRU tilbyde strategisk sparring på projektet. Ved specifikt aftalte punkter vil DRU deltage ved udførelse af opgaver i handleplanen. Projektet evalueres med henblik på at være selvkørende i foreningsregi. Ved evalueringen tydeliggøres opnåelsesgraden for målsætninger, og analyser på arbejdet for perioden.

Preben Rasmussen
Preben RasmussenUdviklingskonsulentDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: +45 26 84 74 05