Aldersrelateret træning

ATK forside lilleAldersrelateret træning i Rugby er Dansk Rugby Unions bog, der beskriver det aldersrelaterede træningskoncept (ATK).
Bogen suppleres med materiale her på siden, der understøtter og uddyber bogen. Materialet vil være dynamisk, hvor der løbende suppleres med nyviden og nye øvelser.

ATK er et træningskoncept, der tager udgangspunkt i den enkelte spillersrugbyrelaterede udvikling før, under og efter puberteten.

Aldersrelateret træningskoncept i Rugby har til formål at:

  • At få flere børn og unge til at spille rugby med alle de glæder ogoplevelser, der følger med.
  • At fastholde så mange som muligt, så længe som muligt i sporten.
  • At styrke kvaliteten i træningen og træningsmiljøet i klubberne forderigennem bl.a. at bane vej for bedre talent- og eliteudvikling, hvilket i sidste ende forhåbentligt er medvirkende til at rugby i fremtiden får endnuflere senior- og elitespillere.

Indholdet i vores ATK er dokumenteret faglig viden. Bogen og det supplerende materiale giver konkrete anbefalinger til både klubledere, spillere, trænere og forældre, der gennem orientering i denne ATK kan tilegne sig ny viden i forhold til, hvad det kræver for at understøtte børn og unges rugbymæssige udvikling.

Denne ATK skal bidrage til den fortsat positive udvikling i dansk rugby. 

Er der spørgsmål til DRUs ATK er man meget velkommen til at kontakte DRUs sportschef Mikael Lai Rasmussen (se kontaktinformation her).
Læs eller download bogen her, hvor det supplerende materiale også løbende vil blive tilføjet. Det er muligt at bestille en trykt udgave af ATK'en. Den koster kr. 300,- og bestilles hos Mikael Lai Rasmussen eller via DRUs administration. 

 

Information

Dansk Rugby Union
Idrættens Hus
Tlf: +45 62 65 61 26
Mail: info@rugby.dk

CVR nr. 25544234

Bank: Danske Bank, Forening Direkte, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K.
Reg. nr.: 1551
Konto nr.: 3593 492427
Swift: DABADKKK
IBAN: DK2830003593492427
MobilePay: 45006

Forsidefotos: Daniel Storch

Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores hjemmeside, giver du samtykke til anvendelsen af cookies.