webdesign af webbureau onlineBRAND

Sæsonstart efterår 2017

DRU bolde og grs

På lørdag starter efterårssæsonen for alvor. I den forbindelse minder vi om de væsentligste regler omkring kampafvikling. Licenslister udsendes fortsat løbende ved tilføjelser/ændringer. Har man brug for en liste til sæsonstart, sender man bare en mail til kontoret.

Værdierne er tilstede i alt det vi gør - om vi spiller, dømmer, træner, ser på eller bare elsker rugby!

Kamprapporter:

Downloades her. På samme side ligger vejledning til udfyldelse af kamprapporter. Vi opsummerer her:

Hjemmeholdet skal udfylde i god tid inden kampen og give til udeholdet ved ankomst. Dommeren skal have den udfyldte kamprapport senest 30 min. før kampstart.
Det er IKKE dommerens opgave at sørge for papirarbejdet og en kamp kan erklæres som ikke afviklet, hvis ikke kamprapporten er klar.
Dommeren udfylder resultat og evt. indberetning på rapporten efter kampen og sender til DRUs kontor senest mandag (eller dagen efter ved hverdagskampe).

Under Super 4 er det tilladt at låne spillere fra andre klubber SÅLÆNGE disse har gyldig DRU licens - og sålænge modstander accepterer dette.

Hjemmeholdet indberteter resultatet på sms til 21478489 UMIDDELBART efter kampen. I Super 4 og 1. division skal det oplyses om der skal tildeles bonuspoint for 4 forsøg eller flere (det er ikke altid at det giver sig selv - og ærgerligt med fejl i stillinger). 

Nyttige links:

Kamprapporter, vejledning og bedømmelseskort

Licensansøgningsskemaer

Reglementer inkl. lovændringer

Kontakt DRUs kontor for evt. spørgsmål og yderligere vejledning.