webdesign af webbureau onlineBRAND

10. plads til U18 Sevens

U18 Sevens EM 2018

Danmark U18 sikrede sig i weekenden en 10. plads ved EM i Ungarn (Trophy-rækken). Seedningen er altid lidt svær i ungdomsrækkerne, da der kan være stor forskel på de deltagende nationers niveau fra år til år. Danmark kæmpede mod både Tjekkiet og Schweiz, der søndag spillede finalen. Sejr over Moldova sikrede at Danmark spillede med om placeringerne fra 9-12 og sikrede sig 10. pladsen med sejr over Slovenien. En flot turnering af de unge drenge, vi glæder os til at følge dem fremover!

Læs mere: 10. plads til U18 Sevens

Nye landstrænere til Danmark XV

Omkldning Michael Attali 2018

Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere nyt landstrænerteam til Danmark XV: Christopher Adby, Jan Andersen, Will Morgan og Iknaki Basauri. Læs mere om holdet og strukturen nedenfor. 

Læs mere: Nye landstrænere til Danmark XV

Flot fjerde plads til Danmark Sevens

EM Sevens M LIT 2018 hold web red

Danmark Sevens leverede endnu en flot indsats til årets anden EM Trophyturnering. Efter en lidt vanskelig start på lørdagen, kæmpede Danmark sig alligevel videre til Cupkvartfinalen søndag, som blev vundet overbevisende. Det var også tæt på en finaleplads, men Belgien vandt semifinalen 14-7 og Letland kampen om 3. pladsen. De to flotte turneringer giver Danmark en samlet 4. plads i 2018 sæsonen, hvilket er det hidtil bedste danske resultat i EM sammenhæng. Tillykke til hele holdet, truppen, trænere og ledere!

Læs mere: Flot fjerde plads til Danmark Sevens