webdesign af webbureau onlineBRAND

Stor dansk sejr i Norge

Danmark vandt lørdagens landskamp i Trondheim med 3-44 (3-27).

Den overbevisende sejr er et klart udtryk for at Danmark var bedre i alle spillets faser! Specielt i første halvleg, hvor Danmark udnyttede holdets hurtighed på kanterne og holdt spillet flydende.

Læs mere: Stor dansk sejr i Norge

Danmark XV til kamp i Norge

Danmark XV indleder 2019/2020 sæsonen mod Norge på lørdag i Trondheim. Kampen spilles kl. 14.00 og pt. er stream ikke bekræftet. Følg med på Facebook, hvor vi opdaterer så snart vi har nyt - og selvfølgelig følger holdet på tour. Stort tillykke til de 23 mand, der er udtaget til at forsvare Sagasværdet! Se holdet nedenfor.
Dannmark spiller hjemme mod Finland, lørdag den 26. oktober kl. 15. Vi håber at se rigtig mange til kampen på Odense Atletikstadion. 

Læs mere: Danmark XV til kamp i Norge

EM Sevens succes

DAN 7s k 2019 web

Det danske kvindelandshold sikrede sig i weekenden oprykning til EM Trophyrækken (næstbedste række i Europa). Det skete med en sikker finaleplads i Zagreb, hvor kun Moldova fik scoret mod de danske kvinder. Mændene var også i kamp og sikrede sig en godkendt 6. plads i den første af 2 Trophyturneringer. Landsholdet rejser allerede på fredag til Bosnien, hvor den plads skal forsvares/forbedres. 
Altimens de to seniorlandshold var i kamp i Kroatien, spillede U19 Sevens en flot turnering i Bologna. 
Du kan læse og se meget mere om weekendens turneringer på RUGBYdk Facebook og Instagram.