webdesign af webbureau onlineBRAND

Danmark i Dubai

Danmark Sevens U19 deltager i de kommende dag i Dubai Sevens! Der er hele året trænet hårdt og mårlrettet frem mod turneringen - ligesom holdets ledere har arbejdet intenst med at få det praktiske på plads og med at få økonomien til at hænge sammen. Stor tak til alle, der har været med til at hjælpe holdet på vej!
Man kan følge Danmark på vores Facebookside og drengene opdaterer selv på Instagram: RUGBYdk. Vi ved at der er en meget stor flok forældre og supportere i Dubai, som vil være med til at støtte drengene fra sidelinjen. Det er så flot og vi ønsker alle god kamp!

Dansk sejr over Finland

Johannes M v FIN okt 2019 web

En tæt kamp mod Finland på en regnfuld dag i Odense. Hårdt arbejde for de danske drenge, der leverede en mandfolke indsats og blev belønnet med 22-0 sejr (12-0 halvlevg). 
Resultatet betyder, at Danmark indtager førstepladsen i 2. div. nord. Vi ser nu frem mod forårets vigtige kampe hjemme mod Moldova (den 9. maj) og ude mod Østrig (den 23. maj).

Johannes Mackeprang blev kåret som dagens bedste spiller og der var debut til Rasmus Madum fra FRK. Nicklas Tell kom på banen til 25 kampsjubilæum, stort tillykke!

Læs mere: Dansk sejr over Finland

Danmark v Finland, lørdag kl. 15

På lørdag er Danmark XV tilbage på Odense Atletikstadion og tager imod Finland i den europæiske 2. division nord. 
Vi har lavet kampprogrammet klar og her finder du begge holdopstillinger - samt meget mere information om kampen. 
Vi håber at rigtig mange vil finde vej til Odense og støtte landsholdet i en meget vigtig kamp, der potentielt kan afgøre næste års oprykning!