webdesign af webbureau onlineBRAND

Speed i 2 finaler i Skandinavisk 7s (16.08.10)

Det var i weekenden 25. gang, at RK Speed lagde baner til Scandinavian Open 7s - og for første gang siden 1990, spillede værtsklubben sig til en plads i cup finalen - og endda to af slagsen (mænd og kvinder). Hos kvinderne var Susies Valkyries dog en for stor opgave, ligesom at RAF Spitfires var en tand bedre hos herrerne.
Traditionen tro, blev Old Boys turneringen afviklet lørdag - hvor 6 hold spillede alle mod alle. Efter hver 5 kampe, var der ikke den helt store opbakning til afvikling af placeringskampene.
Kvindernes platefinale blev et rent dansk opgør, som Aalborg vandt over Hundested. Begge hold deltog for første gang i en stor turnering, så godt gået til begge hold.
Vikingerne nåede ubesejret til søndagens cuppulje, men kom her i godt selskab af nogle af turneringens bedste hold. Det blev til 3 gode kampe - men ingen sejre. For alle resultater henvises til www.rkspeed.dk.  
Stort tillykke til Speed for endnu et velafholdt stævne (trods tropisk regn over Amager) - og for de flotte resultater på banerne. Flere billeder fra weekenden hos: www.danielstorch.eu