webdesign af webbureau onlineBRAND

Masser af rugby i august

N Tell Sevens 2017 web

Sommerferien er ved at være historie, men heldigvis byder august måned på masser af super rugby. 
RK Speed afholder Skandinavisk Sevens i den kommende weekend, DRU afholder pokalfinale den 18. august og lørdag den 25. august samles hele rugby Damnark til DM Sevens (mænd og kvinder), B&U rugby og touch hos Speed. 

Skandinavisk Sevens, Scandinavian Open 7s, Copehagen Sevens ... kært barn har mange navne! Helt sikkert er det, at Speed igen er værter for nordeuropas største sevensturnering med knap 60 tilmeldte hold i 3 rækker (senior mænd og kvinder samt old boys). 

Der spilles på Speeds baner på Løjtegårdsvej lørdag den 11. august fra kl. 12 til 19 og søndag den 12. august fra kl. 9.30 til 16. 
Har man lyst til at spille, men er uden hold, kan man tilmelde sig som puljespiller. Man kan naturligvis også nøjes med at kigge forbi, der er tradition for en meget festlig weekend. God kamp til alle. Læs mere her

Pokalfinalen 2017/2018 står mellem Hundested Rugby Klub og RK Speed. Det er 3. år i træk, at de to klubber mødes i pokalfinalen og igen i år, har HRK vundet lodtrækning om hjemmebanefordelen. Kampen spilles altså den 18. august kl. 14 hos HRK på Lille Karlsmindevej 76. 
HRK vandt pokalfinalen i 2016 (16-10) og RK Speed vandt sidste år (14-17) - der er altså nærmest tale om en "3. og afgørende" kamp.
Hvis du er på Facebook kan du tilmelde dig begivenheden og dermed modtage løbende information op til finalen. 
OBS: Kampen spilles hos Speed, da HRKs bane ikke bliver klar til kamp (for meget sol - for lidt vand).

Lørdag den 25. august er "store rugbydag". DRU har samlet en lang række aktiviteter hos RK Speed, så der bliver rugby i alle rækker. Kvinderne spiller 5. DM Sevens Serie og mændene afvikler DM Sevens finalestævne. B&U turneringen kommer også i gang efter sommerpausen, med rugby fra U10 til U18. Sidst, men ikke mindst, er der inviteret til Touch stævne, hvor alle kan være med. 

Så skulle august måned ellers være på plads - og vi glæder os til de mange aktiviteter. God kamp!

Foto: Daniel Storch, Skandinavisk Sevens 2017