webdesign af webbureau onlineBRAND

Med Marlene og Rosaluna i Dubai

Rosa og Marlene Dubai Sevens 2017

De to danske landsholdsspillere Marlene Lindbjerg Jakobsen (Speed) og Rosaluna Gavagna (FRK) deltog i Dubai Sevens for invitationsholdet Tabusoro Angels. Marlene har sat ord på den store oplevelse - læs med nedenfor.

Så er vi hjemme igen efter Dubai Sevens.

Rosaluna og jeg har været så heldige at blive udtaget til at spille for Tabusro Angels International både i 2016 og 2017.  

I 2016 deltog vi i nogle gode træningssamlinger. Det var spændende at være med og vise flaget.

I foråret 2017 spillede vi med i Håckes Cup i Vaxö, Sverige. Det er en god tunering med et højt niveau. Vi fik begge vist fin form og gode skills.

Rosaluna var med på Fiji, sammen med en del af holdet i sommerferien, på træningslejr. Jeg var en tur i Polen i oktober.

Vi ville gerne have været med til flere af holdets aktiviteter, men de har ligget samtidig med kampene i Danmark og landsholdssamlinger. Så det har ikke været muligt. Derudover har Rosaluna været på rugbyeventyr i Australien i 2. halvår af 2017

Men vi blev så udtaget til Dubai Sevens 2017.

Tabusoro Angels international spillede 5 kampe i invitationsturneringen: 3 kampe torsdag og 2 kampe fredag.

Kampene blev primært spillet på bane 2, samme bane som World Sevens Series også blev spillet på.

Det var en helt fantastisk bane at spille på. Den var SÅ flot! Ingen bump, tørre pletter eller huller. Det var nu noget helt særligt.... Jeg har aldrig spillet på en bane, der var så blød og lækker. Ikke et eneste brandsår eller hundafskabning.

Rosa spillede primært scrumhalf og flyhalf. Hun spillede en super flot og stabil tunering, med mange stærke tacklinger og var en god spilfordeler.

Jeg spillede lidt af hvert. Både wing, center, scrumhalf og flyhalf, men havde en god turnering, selvom jeg havde lidt svært ved at finde min rolle. Men jeg nød meget at spille på det høje niveau... Selvom det ikke var nemt - og måske gav flere skrammer på egoet end knæene.  

Vi tabte desværre alle kampene - men kæmpede det bedste vi kunne. Det er svært med et hold, man ikke kender.

Vi spillede mod:

The Royals (Englands udviklingslandshold), Delta Drone Tuks Ladies, Randwick Magic (Sydney) Mo Sistas og Rah Rah Ravens

Jeg var heldig at tilbringe hele lørdagen på stadion og så alle kampene i World Sevens Series.

Det var så vildt. Det er bestemt en oplevelse jeg aldrig glemmer. En masse skønne glade mennesker, fantasifulde udklædninger og første klasses rugby... Og vejret kan man bestemt ikke brokke sig over.  Jeg håber at Rosaluna og jeg kan være ligeså heldige næste år og få muligheden for at spille med i Dubai Sevens igen.

Dubai Sevens er et besøg værd.

Tak for støtten hjemme fra Danmark

Vi takker Marlene for at dele oplevelsen med os - og Mike Hawkins for foto ovenfor!