webdesign af webbureau onlineBRAND

DRU indstiller Charlie Page til Årets Fund

Charlie Page U18 EM 2017 web

Dansk Rugby Union har i år valgt at indstille Charlie Page til Politikens Årets Fund. Charlie blev til EM i Ungarn kåret som turneringens bedste spiller efter en meget stor indsats. Resten af U18 Sevenslandsholdet har naturligvis en væstenlig andel i indstillingen. Læs mere nedenfor og se Charlies 11 forsøg i den video, som vi har klippet sammen fra EM. Den finder du på RUGBYdk på facebook.

DRUs indstilling til Politikens Årets Fund 2017:

Det danske U18 Sevenslandshold deltog i år ved EM i Ungarn og opnåede en flot 3. plads ti Trophyrækken (samlet 19. plads i Europa). Som holdsport er det ofte svært at fremhæve en spiller frem for en anden, men Charlie Page spillede en fremragende turnering og var altafgørende for holdets succes. 
Charlie leverede en kæmpe indsats i alle kampe. Han arbejder hårdt og tackler solen sort. Han overblik gør, at han hele tiden bringer holdet og sig selv i gode angrebspositioner - og Charlie scorede da også i alle Danmarks 6 kampe. 
Ikke overraskende blev Charlie kåret til EM turneringens bedste spiller. Charlies mor er dansk, men familien bor i England, hvor Charlie spiller for London Wasps Academy.