webdesign af webbureau onlineBRAND

Seniorreglement for 2017

Turneringsreglementet for senior mænd er nu odpateret og lagt op her på siden. Alle klubber, der deltager i seniorturneringen, vil endvidere får tilsendt en fil, hvor ændringerne er markeret (se også nedenfor). Alle ændringer er forelagt på Parlamentet og vedtaget af DRUs bestyrelse, men skulle der alligevel være spørgsmål, er man naturligvis velkommen til at kontakte os.

Væsentlige ændringer i 2017 reglement:

  • Tilretning af reglement i forhold til turneringsformat som vedtaget på Parlamentet
  • Ændring vedr. gule kort. Advarselsperioder er fjernet og i stedet medfører 3 gule kort i samme sæson nu min. 1 spilledags karantæne. Det overvejede pointsystem er altså ikke indført, men i stedet en enkel og klar regel for både spillere og klubber. 
  • I pokalturneringen er der indført en"taberrække", hvor de 4 tabere af kvartfinalerne spiller en "skyggeturnering" med finale som optakt til Pokalfinalen.
  • Regler for indberetning af forseelser, der ikke er set af dommeren. Den tidligere henvisning til "kompetente" personer er fjernet og i stedet er der beskrevet procedure for indberetning for de involverede klubber/ledere samt DRU.