Gå til Rugby Sevens
webdesign af webbureau onlineBRAND

Når et nederlag er en sejr...

Det blev desværre ikke til sejr i lørdagens landskamp. Luxembourg vinder 3-18 (3-8) efter en hård fight i Odense. 
Vi er naturligvis skuffede over resultatet - men er også sikre på at landsholdet nok skal rejse sig til kampen mod Norge, den 28. oktober.
Trods nederlaget var dette en af de rigtig gode rugbylørdage! Kvinderne sluttede sæsonen af med en flot turnering og DR streamede landskampen, hvilket gav god synlighed for al dansk rugby. Stort tlllykke til RK Speed, der genvandt guldet hos kvinderne. 
TAK til alle, der hjalp i løbet af dagen og specielt til RC Odense for hele arrangmentet omkring dagens aktiviteter. 
Mere følger her, men se også vores sociale platforme for billeder og videoer.

Danskernes Idrætspris

Så er det igen tid til at instille til danskernes idrætspris. Alle kan indstille frem til fredag den 29. september kl. 12.00. Se mere om prisen nedenfor og indstil på hjemmesiden her. Der er 100.000 kr. til vinderen, der kåres til SPORT 2017 på DR den 6. januar.

Læs mere: Danskernes Idrætspris

En ny landskampsoplevelse

VIP 1 web

Når Danmark spiller hjemmekamp i Odense, den 14. oktober, bliver det med mulighed for at tilkøbe sig en VIP oplevelse. Vi har sammensat et fint program med tilhørende mad og drikke, som vi tilbyder alle at deltage i. Tilmeldingsfrist er onsdag den 4. oktober (bindende). Vi har også oprettet arrangementet på facebook, så det er let at dele og inviterer til.

Læs mere: En ny landskampsoplevelse