webdesign af webbureau onlineBRAND

Status vedr. rugbyaktiviteter i marts/april

Efter forlængelsen af den delvise lukning af Danmark følger hermed en status fra DRU i forhold til de planlagte aktiviteter.

Vi aflyser alle aktiviteter frem til og med den 13. april – og henstiller til at alle klubber gør det samme, uanset størrelsen af forsamlingen. Det er nu, vi holder sammen - og vi knækker kun kurven ved at holde afstand. Det er vi overbeviste om at alle bakker op om.

Vi planlægger nu efter sæsonstart den 2. maj 2020 (se mere nedenfor), men situationen kan naturligvis stadig nå at ændre sig.
DRUs ”Corona-gruppe” mødes som minimum ugentligt og vi vil løbende orientere om kommende ændringer.

Læs mere: Status vedr. rugbyaktiviteter i marts/april

Corona-arbejdsgruppe

DRU har nedsat en "Corona-gruppe", der mødes minimum ugentligt (selvfølgelig via Skype). Her forholder vi os til den øjeblikkelige situation og hvordan vi kommer godt i gang igen, når den tid kommer.

Gruppen består af Jens Aage og Ulrikka fra bestyrelsen, Ludvig fra turneringsudvalget samt DRUs ansatte.

I vil naturligvis blive informeret, når vi ved mere - og indtil da er I meget velkomne til at kontakte os for spørgsmål!

Pas på hinanden - hold afstand!

Paragrafudvalget er klar til sæsonstart

paragraf

Selvom det på nuværende tidspunkt er uvist hvornår 2020 sæsonen kan sparkes i gang, så har bestyrelsen netop godkendt paragrafudvalget for det kommende år. Alle udvalgets medlemmer har tilbudt at fortsætte, så der er altså ingen ændringer.

Læs mere: Paragrafudvalget er klar til sæsonstart