webdesign af webbureau onlineBRAND

Nyt medlem til DRUs bestyrelse

Teamwork

Når der til marts afholdes repræsentantskabsmøde, er flere bestyrelsesmedlemmer på valg. Desværre også et bestyrelsesmedlem, der afgår udenfor tur. Peter Borup er i løbet af efteråret 2019 flyttet til Dubai og kan derfor ikke længere dække sine opgaver i DRUs bestyrelse. Vi takker Peter for hans indsats og ønsker ham og familien al mulig succes i Dubai. Vi har udarbejdet et stillingsopslag og håber at der findes en rigtig god kandidat derude med mod på udfordringen.

Læs mere: Nyt medlem til DRUs bestyrelse

RUGBYweekend 2020

Så er der udsendt invitation til dette års RUGBYweekend. Konference og repræsentantskabsmøde afholdes den 28.-29. marts i Erritsø. 
Man tilmelder sig her på siden senest den 1. febuar - som også er sidste frist for fremsendelse af forslag til behandling af repræsentantskabet. 
Tilmeldingsfrsiten er vedtægtsbestemt, så den ligger helt fast. Men der kan ændres i tilmeldinger frem til og med den 9. marts.

Six Nations på Viaplay

Før vi ser os om, er det den 1. februar og tid til Six Nations. Viaplay Sport har bekræftet at de igen i år viser ALLE kampe live.