webdesign af webbureau onlineBRAND

ARK nye danske Sevens mestre

Aarhus Rugby Klub vandt DM Sevens for mænd, da det i lørdags blev til finalesejr over Speed. De forsvarende mestre fra Hundested sikrede sig bronze. Se alle resultater her
Stor tak til Esbjerg Rugby Klub, der leverede flotte rammer til DM og til kvindernes 5. DM Sevens Serie, der blev vundet af Speed. Kvindernes resultater ligger her

Status vedr. rugbyaktiviteter i marts/april

Efter forlængelsen af den delvise lukning af Danmark følger hermed en status fra DRU i forhold til de planlagte aktiviteter.

Vi aflyser alle aktiviteter frem til og med den 13. april – og henstiller til at alle klubber gør det samme, uanset størrelsen af forsamlingen. Det er nu, vi holder sammen - og vi knækker kun kurven ved at holde afstand. Det er vi overbeviste om at alle bakker op om.

Vi planlægger nu efter sæsonstart den 2. maj 2020 (se mere nedenfor), men situationen kan naturligvis stadig nå at ændre sig.
DRUs ”Corona-gruppe” mødes som minimum ugentligt og vi vil løbende orientere om kommende ændringer.

Læs mere: Status vedr. rugbyaktiviteter i marts/april

Corona-arbejdsgruppe

DRU har nedsat en "Corona-gruppe", der mødes minimum ugentligt (selvfølgelig via Skype). Her forholder vi os til den øjeblikkelige situation og hvordan vi kommer godt i gang igen, når den tid kommer.

Gruppen består af Jens Aage og Ulrikka fra bestyrelsen, Ludvig fra turneringsudvalget samt DRUs ansatte.

I vil naturligvis blive informeret, når vi ved mere - og indtil da er I meget velkomne til at kontakte os for spørgsmål!

Pas på hinanden - hold afstand!